Business programma: De kracht van diversiteit

Om diversiteit op de werkvloer te stimuleren hebben WAT WE DOEN en NewBees rondom de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg een uniek programma ontwikkeld. Samen met uw medewerkers ontdekt u De Kracht van Diversiteit, middels verdiepende workshops, bijzondere ontmoetingen en een onvergetelijke theatervoorstelling.

Download de brochure

De kracht van diversiteit
Foto: Mohammed Alzoabi

De kracht van diversiteit is een samenwerking tussen WAT WE DOEN en NewBees

WAT WE DOEN
WAT WE DOEN maakt uitdagende projecten om het met mensen te hebben over de wereld om ons heen. Vaak doen we dat met theater, maar ook met film, debat en lezingen. We zoeken de vormen die passen bij onze onderwerpen én ons publiek. Om een gesprek te starten over- en ons te verdiepen in actuele maatschappelijke dilemma’s.

NewBees
NewBees bereidt nieuwkomers (mensen met een vluchtverleden) voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Hiervoor hebben wij een unieke methodiek en online matching platform ontwikkeld. Op deze manier combineren we slimme technologie met sociaal contact, zodat we altijd dichtbij zijn.

Interesse? Neem dan contact op met:

Annemiek Dresen | NewBees: annemiek@new-bees.org

Jantien Plooij | WAT WE DOEN: jantien@watwedoen.nl

Blijf op de hoogte Inschrijven nieuwsbrief