Spelers gezocht! / Performers wanted!

De voorstelling ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’, naar het boek van Rodaan al Galidi, komt in 2022 terug naar Nederlandse theaters!

Our theatre project ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’, based on the book of  Rodaan al Galidi is coming back to the Dutch theatres in 2022! 

Wij zoeken nog nieuwkomers (mensen met een vluchtverleden) voor de ondersteunende spelersgroep. Interesse? De bijeenkomst vindt plaats in december in Den Haag. Meer info en aanmelden via onze website:  talentvoorhetleven.nl/spelers-gezocht 

We are still looking for newcomers (people with a refugee background) for the supporting performers group. Interested? We are meeting in December in The Hague. More info and applications via our website: talentvoorhetleven.nl/spelers-gezocht 

Blijf op de hoogte Inschrijven nieuwsbrief