Late Night Talkshow

Na afloop van de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg gaan we, in verschillende steden, in gesprek met boeiende gasten tijdens de Late Night Talkshow. Met interviews, live-muziek en columns, pijlen we de mening op straat en die van het publiek.

 • do 13 feb, 22:00, Internationaal Theater Amsterdam
  met Joris Luyendijk (antropoloog/journalist/schrijver), Matea Ĺ afar (stichting De Vrolijkheid), Karima El Bouchtaoui (Theater Inclusief)
 • vr 28 feb, 22:000, Theater Zuidplein, Rotterdam
  Met o.a. Sinan Can (filmmaker) en In-Soo Radstake (RTV Rijnmond / Buddy Film project)
 • do 5 mrt, 20:00, Stadsschouwburg Utrecht
  met o.a. Maarten Van Oijen (wethouder), Karin Nogossek (regiomanager Vluchtenlingenwerk Nederland) en Ruth Kanis (communicatie adviseur IND)
 • ma 16 mrt, 20:00, Stadstheater Arnhem
  met o.a. Cathelijne Bouwkam (wethouder integratie), Linda Polman (onderzoeksjournalist/schrijver) en Aime Wijler-Vink (voorlichter IND)
 • vr 3 april, 22:00, Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden
  met o.a. Annemieke Dresen (NewBees)
 • do 9 april, 22:00, Nationaal Theater Den Haag
  Met o.a. Wethouder Van Alphen, Sahar Shirzad (Humanity House) en Refugee Millenial.
 • Vr 17 april, 22:00, Theater Meervaart, Amsterdam
  Met o.a. Floris van Delft (theatermaker)

Elke editie bespreken we tijdens de Late Night Talkshow een nieuw aspect van het thema van Hoe ik talent voor het leven kreeg. Vaak zullen het onderwerpen zijn die spelen in de stad waar we die avond spelen en nemen we de actualiteit door.

De talkshows worden gepresenteerd door programmamaker Bahram Sadeghi. Met een achtergrond bij de televisie met onder andere het programma Levy & Sadeghi, heeft Bahram Sadeghi zich de afgelopen jaren vooral toegelegd op schrijven en het organiseren van debatten. Zo werkt hij als freelancer voor Pakhuis de Zwijger en De Balie en schrijft hij regelmatig voor de Volkskrant.

Blijf op de hoogte Inschrijven nieuwsbrief