Verdiepingsprogramma: De Expeditie

Hoe is het om te vluchten en een nieuw leven op te bouwen in een vreemd land? Kom het verkennen tijdens De Expeditie, het verdiepingsprogramma van de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg. Met o.a. kunst, debat, muziek en film geeft De Expeditie een menselijk perspectief op een groot onderwerp.

Inhoud en ontmoeting komen samen in De Expeditie. Mensen uit het AZC, statushouders, theaterliefhebbers, beleidsmakers, bedrijven, kunstenaars en bezoekers: iedereen is uitgenodigd om tijdens De Expeditie hun blikveld te verbreden, elkaar te ontmoeten en samen in gesprek te gaan over de vraag: wat vinden we menselijk? Dat doen we met een uiteenlopend programma met debat, short documentaires, fotografie, beeldende kunst, muziek, eten en comedy en meer. Allemaal bieden zij een eigen menselijk perspectief op hoe het is het om te vluchten en een nieuw leven op te bouwen in een vreemd land.

Het programma bestaat onder meer uit: films van Movies that Matter, exposities van Humanity House en Stichting de Vrolijkheid, een installatie van Studio L A, talkshows met wisselende gasten, comedy, livemuziek, workshops en een Dabke night afterparty.

Meer informatie over het programma volgt. Hou onze site in de gaten!

Blijf op de hoogte Inschrijven nieuwsbrief