Online Talkshow

Beste bezoeker,


Wat fijn dat u naar Hoe ik talent voor het leven kreeg bent geweest of wilde komen!


Voor ons, de makers, is dit hele project met al deze mensen een ontmoeting. Een ontmoeting van werelden in onze samenleving die elkaar niet of nauwelijks raken. In het ‘oude normaal’ hadden we u daarom graag opgezocht in de foyer, met een schaal vol bijzondere hapjes, om na te praten en kennis te maken. En er was een talkshow én een feestje geweest. Er is namelijk nog zo veel meer te vertellen en te bespreken.

We willen in dit ‘nieuwe normaal’ heel graag toch die ontmoeting mogelijk maken. Ook al is dat onder andere omstandigheden dan met een of meerdere drankjes in de foyer. We organiseren een online talkshow met bijzondere gasten, muziek en ruimte voor gesprek. In een uur verbinden we de thematiek van het wachten met de actualiteit.


Op dinsdag 1 maart om 20.00 bent u van harte uitgenodigd om aan te sluiten en mee te praten. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@watwedoen.nl. Dan krijgt u binnenkort alle details.


We hopen u 1 maart te ‘ontmoeten’!Hartelijk, namens de hele cast en crew,
Floris van Delft


WAT WE DOEN – ICK Amsterdam – George & Eran producties – Het Amsterdams Andalusisch Orkest – Theater Meervaart – NewBees

Blijf op de hoogte Inschrijven nieuwsbrief